Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Waarom niet bloggen géén optie is!

Wil je meer online zichtbaar zijn en ervoor zorgen dat mensen je werkelijk erkennen voor jouw expertise? Dan is bloggen een must. Een to-do-item op jouw ondernemerslijst, die je niet langer kan en mag uitstellen. Dat dit geen struggle hoeft te zijn, leer je in deze gratis online workshop.

In deze Gratis Online Workshop:
  • Ontdek je waarom bloggen zo belangrijk is
  • Leer je de voordelen van bloggen inschatten t.o.v. het niet-bloggen
  • Krijg je ideeën voor blogonderwerpen
  • Maak ik je bewust van de do's en don'ts bij het bloggen
  • Zetten we de kenmerken van een blog met impact (lees veel bereik) op een rijtje
  • Ontdek je wat de diverse mogelijkheden zijn na het bloggen

Na deze gratis online workshop kom jij in de actiemodus omdat bloggen nu éénmaal belangrijk is voor jouw zichtbaarheid en onderneming!

​Wil jij ook erkend worden voor jouw expertise, volg dan zeker deze
Gratis Online Workshop op 4 september om 20.00h.

Het webinar duurt ongeveer 45 min. Er is mogelijkheid om op het einde jouw vragen te stellen.
Presentatie door
Cathy Tavernier, drijvende kracht achter Optimazing
 
Het is mijn missie mijn klanten op de meest efficiënte manier te leiden naar meer online zichtbaarheid, dankzij hun website, gratis weggever, blog, vlog, video, social media, nieuwsbrief en webinars. Ik hou ervan mijn expertise in te zetten en te delen, zodat hun online marketingactiviteiten niet langer een "struggle in business" zijn. 
De big smile op het gezicht van mijn klanten als ze zien dat hun en mijn inspanningen lonen, geeft me elke keer weer een enorme boost en motiveert me om mijn expertise blijvend bij te sturen en te vergroten.Wat is een online workshop? 
Een online workshop kan je kosteloos via je computer, laptop, iPhone of iPad volgen. Je hebt enkel een internetconnectie en geluid nodig. Bij registratie krijg je een persoonlijke link om in te loggen.Deel dit webinar